Türkiye Yerel Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yerel Basın Birliği Derneği’nce bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Türkiye Yerel Basın Başarı Ödülleri” ödül törenine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de katıldı.

Türkiye Yerel Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Yerel Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu

 

Yerel Basın Birliği Derneği’nce bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Türkiye Yerel Basın Başarı Ödülleri” ödül törenine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de katıldı.

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği, her yıl düzenlediği Türkiye Yerel Basın Başarı Ödülleri sahiplerine takdim edildi.

 

7 kategoride ödüller verildi

 

Türkiye’deki yerel basının tüm kolları Yerel Basın Birliği Derneği ve Plato Meslek Yüksek Okulu’nun değerlendirmesinden geçerek ödüllendirildi. Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende 7 kategoride jüri özel ve mansiyon ödülleri sahiplerini buldu. Ödül gecesine Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı’nın yanısıra çok sayıda davetli katıldı.

 

“Demokrasi adına çok önemlidir”

 

Gecede yaptığı konuşmada yerel basının yerel demokrasinin gelişmesi açısından önemine vurgu yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Demokrasinin temel taşları yerel yönetimler, yerel basın ve diğer yerel katmanlarıdır. Yerel basın güçlendirilirse çok daha iyi işlere imza atılabilecek, özgürlüklerin ve demokrasinin gelişmesine öncülük edecektir. Yerel Basın Birliği’nin bu etkinliğini ülkemiz adına büyük bir adım olarak görüyorum. Bu sadece bir ödül töreni değil gazeteciliği teşvik eden, doğru ve nitelikli gazeteciliği özendiren bir projedir. Bu açıdan bu işin mimarı olan Yerel Basın Birliği Derneği genel başkanı ve yönetimini kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmasının ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün 3. Türkiye Yerel Basın Başarı Ödülleri kapsamında yerel basına katkı ve desteklerinden dolayı Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayithan İzsiz’in plaketini takdim etti.

 


HABERLER 8.02.2020 12:02:51 4460 0
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.