03 Ocak 2022 - Pazartesi 18:23 Bu haber 712 kez okundu

TYBB’den Turan’a Ziyaret
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Genel Başkan Yardımcısı Ercan Kutlu ve Genel Sekreteri Esma Bulut Kaymakam Uğur Turan'ı makamında ziyaret etti
BÜLTEN Haberi
TYBB’den Turan’a Ziyaret

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Kaymakam Uğur Turan, Başakşehir’in insani ilişkileri ile örnek bir ilçe olduğunu kaydetti.

Başakşehir'de olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Turan, "Bizim milletimiz, sıcakkanlıdır, misafirperverdir, yardımseverdir, devletine, vatanına gönülden bağlıdır. Başakşehirli vatandaşlarımız kültürünü yaşayan, yaşatan, samimi insanlar. Bu bakımdan vatandaşımızla, kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, siyasi parti temsilcilerimizle iletişim içerisinde Başakşehir için devletimiz adına en güzel hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu konuda siz basın mensuplarımıza da çok görevler düşüyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün de, Kaymakam Uğur Turan’a ilçe ve ilçedeki yerel basının durumu hakkında bilgi verdi.

Etiketler: türkiye yerel basın birliği, tybb, ybbd, nezir karayün, uğur turan, Ercan kutlu, esma bulut, başakşehir kaymakamı,