22 Ekim 2021 - Cuma 19:03 Bu haber 407 kez okundu

TYBB Edirne Şubesi, Dinar’a Plaket Takdim Edecek
Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi, Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar’a Edirne’nin tanıtımına sağladığı katkılardan dolayı bir plaket takdim edecek.
BÜLTEN Haberi

TYBB Edirne Şubesi 23 Ekim’de Bahri Dinar’a Plaket Takdim Edecek

Şube Başkanı Erdoğan Demir, “Yönetim kurulumuzun aldığı bu karar gereği, Sayın Dinar’ın plaketini 23 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de Tarihi Bahri Bey Ciğercisi’nde kendisine takdim edeceğiz. Edirne’nin tanıtımı konusunda gerek ulusal gerekse uluslararası önemli katkıları olan Bahri Dinar’a tüm Edirne adına teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz” dedi.

Etiketler: tybb, ybbd, Türkiye yerel basın birliği, tybb Edirne şubesi, Edirne ciğeri, meşhur ciğerci bahri bey, bahri dinar, Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği, Edirne tava ciğeri, tarihi bahri bey ciğercisi,