TYBB Üyelerine İndirim

MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Gök sahibi olduğu Gönül Bahçesi Cafe Restaurant’ ta (alkolsüz) Türkiye Yerel Basın Birliği' ne üye basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

TYBB Üyelerine İndirim

TYBB Üyelerine İndirim

MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Gök sahibi olduğu Gönül Bahçesi Cafe Restaurant’ ta (alkolsüz) Türkiye Yerel Basın Birliği' ne üye basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Gönül Bahçesinde Gönül Topluluğu

Gönül Bahçesi Cafe Restaurant’da ki kahvaltı programına TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün başta olmak üzere TYBB Genel Sekreteri Esma Bulut, Damga Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ekrem Hacıhasanoğlu, Tekin Haber Gazetesi Sahibi Ahmet Tekin, Yörem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aytül Özyıldırım ile Yazı İşleri Müdürü Murat Özyıldırım, Marmara’ nın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sabahattin Acar, Aktüel TV Genel Yayın Yönetmeni Osman İslam ve Beyhaber.com haber sitesi İmtiyaz Sahibi Oğuz Cevher katıldı.

Yıllardır Gürpınar sahilinde Dalyan Caddesi No.10 da Gönül Bahçesi Cafe & Restaurant' ın işletmeciliğini yapan Ramazan Gök “İşletmemizde sizleri görmekten dolayı mutlu oldum.  Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla mesai gözetmeksizin üstün gayret ve özveriyle çalışan siz değerli gazeteci arkadaşlarımıza davetimizi kırmayıp işletmemizi şereflendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.”dedi.

TYBB Üyeleri 50 İndirimli Olarak Yararlanabilecek

Genel Başkan Nezir Karayün “Dernek üyelerimiz için bu güzel mekânda indirim sağladık. Derneğimize üye olan meslektaşlarımız Gönül  Bahçesi hizmetlerinden 50 indirimli olarak yararlanabilecek. Bize bu imkanı sağlayan sayın Ramazan Gök beye Derneğimiz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ederim” dedi.

Gürpınar sahili Dalyan Cad.No.10 Beylikdüzü

Tel : 0212 880 17 17

0 538 717 90 60


HABERLER 3.12.2021 16:12:53 2108 0
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.