TYBB’ye Anlamlı Ziyaret

Beylikdüzü Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Eremsayın, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezini ziyaret etti.

TYBB’ye Anlamlı Ziyaret

Beylikdüzü Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Eremsayın, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezini ziyaret ederek, TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün’ü Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından 31 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan ‘Türk Gençlik Şöleni’ programına davet etti. Nezir Karayün adına özel bir davetiyeyle ziyarete gelen Eremsayın, Karayün ile Beylikdüzü Ülkü Ocakları hakkında kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Program;

Mustafa Yıldızdoğan – Ali Kınık konserleri