Virüsü Değil Mutluluğu Paylaşın

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Kurban Bayramına ilişkin basın bülteni yayınladı.

Virüsü Değil Mutluluğu Paylaşın

Virüsü Değil Mutluluğu Paylaşın

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Kurban Bayramına ilişkin basın bülteni yayınladı.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün; Yüce Dinimizin bizlere en güzel hediyelerinden biri olan, kurban bayramına ulaşmanın emsalsiz huzur ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar sevinçtir, mutluluktur. Bayramlar hayatımıza huzur katan, sevgi ve kardeşlik duygularımızı güçlendiren, küsleri barıştıran, insan bağlarını kuvvetlendiren anlamlı ve özel günlerdir. Bu zorlu günlerde ulaştığımız kurban bayramının milli manevi birliğimizi güçlendirmesini, memleket olarak kenetlenmiş güçlü bir toplum olmamıza vesile olmasını diliyorum.

Kasıp Kavuran Virüse Dikkat

Karayün; Dünyayı kasıp kavuran ülkemizde de pek çok can alan Koronavirüs sebebiyle bayramlarımız eskisi gibi olamıyor. Büyüklerimizin ellerini öperek, sevdiklerimiz ile kucaklaşamayacağımız bu bayramda biz de, göz göremezse gönül sever kavlince, sevdiklerimizle gönülden bayramlaşacağız ve sevdiklerimizi görüntülü arayıp yüzlerimizdeki tebessümü görmekle yetineceğiz. Her ne şartlar altında olursa olsun bu bayramda da neşe ve mutluluk bizlerle olacaktır. Bayram sevincimizi bütün insanlarla paylaşarak çoğaltacağız. Evlerimizden de olsa birliğimizin ve dirliğimizin sembollerinden biri olan Kurban Bayramıyla, millet olarak tarihimizden, kültürümüzden, medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla, sevgimizi, muhabbetimizi daha da büyütüp pekiştireceğiz.

Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün; Dinimizin bizlere armağan ettiği bu en güzel günü en içten dileklerimle kutluyorum. Kurban bayramınız mübarek olsun.


HABERLER 8.08.2020 12:18:00 4995 0
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.