Yerel Basın Türk Polisinin Yanında

TYBB Genel Başkanı, yeni atanan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yerel Basın Türk Polisinin Yanında

Yerel Basın Türk Polisinin Yanında

TYBB Genel Başkanı, yeni atanan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan il içi atamalar ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Yardımcılığından Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğüne görevine getirilen Ercan Özmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Özmen’i daha önce Beylikdüzü ilçe emniyet müdürlüğü görevindeyken tanıyan Genel Başkan Karayün, ‘Daima polisimizin yanındayız’ diyerek Özmen’i desteklediğini belirtti.

Özmen, Büyükçekmece’de İşlenen Suçları Bitireceğiz.

Büyükçekmece’de asayişi sağlayacağını ve yerel basını desteklediğini belirten Özmen; “Büyükçekmece İlçe Emniyet Teşkilatı olarak işimiz vatandaşlarımızın her koşulda güvenliğini sağlayıp, ilçemizde huzur içinde yaşamalarını sağlamaktır. Polis Teşkilatımız Türkiye genelinde çok iyi durumda ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapmak için çalışmaktadırlar. İlçemizde suç oranı yok denecek kadar az ve bunu tamamen bitirmek için polis arkadaşlarımız 7/24, sadece vatandaşımızın huzurunu ve güvenliğini düşünerek işlerini aşkla yapmaya devam ediyorlar. Teşkilatımızla birlikte Büyükçekmece’de işlenen suçları tamamen bitireceğiz. Yerel basının daima yanındayız ve başta TYBB genel başkanı Nezir Karayün olmak üzere tüm yerel basın mensuplarına bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Yerel Basın Türk Polisinin Yanında

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün; “Yerel basın olarak daima polisimizin yanındayız ve çalışmalarınızı takip ediyor, destekliyoruz. Yerel basına sağladığınız destekler için size ve bizlerin güvenliği için gecesini gündüzüne katan polis teşkilatımıza teşekkür ediyor, ilçede ki görevinizin size ve Büyükçekmece’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


HABERLER 11.09.2021 18:36:00 2838 0
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.