2.Sağlık Protokolü İmzalandı

TYBB Edirne Şubesi ve Özel Keşan Hastanesi arasında 2.Sağlık Hizmetleri Protokolü imzalandı

2.Sağlık Protokolü İmzalandı

2.Sağlık Protokolü İmzalandı

TYBB Edirne Şubesi ve Özel Keşan Hastanesi arasında 2.Sağlık Hizmetleri Protokolü imzalandı

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi ile Özel Keşan Hastanesi arasında Sağlık Hizmetleri Protokolü imzalandı.

Protokol, Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Başkanı Erdoğan Demi, Şube Başkan Yardımcısı Orçun Oğuz ile Özel Keşan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doçent Dr. Kemal Kef ve Özel Keşan Hastanesi Basın ve Hasta İşleri Sorumlusu Çiğdem Öztürk’ün katılımı ile gerçekleşen törenle imzalandı.

Demir, 12 Mart 2021 tarihinde imzalanan 1. protokolün son ermesinin ardından, 2. protokolün 30 Mart 2022 tarihinde yapılan anlaşma gereği yeniden imzalandığını belirtti.

Demir, üyelerinin yararlanacağı bu protokol nedeniyle Özel Keşan Hastanesi Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek, “Türkiye Yerel Basın Birliği olarak üyelerimiz hastaneye düşmesin ama ihtiyaç duydukları anda Özel Keşan Hastanesi’ne gittiklerinde protokol çerçevesinde kendilerine gerekli maddelerde çeşitli oranlarda indirimler sağlanacak. Bu protokolden faydalanmak isteyen üyelerimiz hastaneye gittikleri takdirde üye kartlarını göstererek protokol çerçevesinde bu indirimlerden yararlanabilecektir. Tüm üyelerimizin artık Kovid sona erdi demeden yine de tedbirlere uymaları ve çalışmaları sırasında dikkatli davranmalarını diliyor, sağlıklı günler temenni ediyorum. “ dedi.

Kemal Kef’de, yerel basının büyük görevler yerine getirdiğini vurgulayarak, “Özel Keşan Hastanesi olarak Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi ile ikinci kez protokol gerçekleştirdik ve şube üyesi gazetecilerin çeşitli oranlarda indirimlerden faydalanmasına imkân tanıdık.  Tüm gazeteci arkadaşlarımıza sağlık ve mutluluk dolu günler ve iyi çalışmalar dilerim” şeklinde konuştu.

Protokol, 30 Mart 2022-30 Mart 2024 tarihleri arasında olmak üzere 2 yıl süreyle geçerli olacak.


HABERLER 5.04.2022 18:29:00 1699 0
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.