Sosyal Medya Yerel Basını Etkiliyor

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, genel merkezi Beylikdüzü’nde bulunan Türkiye Yerel Birliği Derneğini ziyarette bulundu.

Sosyal Medya Yerel Basını Etkiliyor

Yaza Kadar Hayat Ucuzlayacak!

Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, genel merkezi Beylikdüzü’nde bulunan Türkiye Yerel Birliği Derneğini ziyarette bulundu.

Yaptığı ziyarette Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, TYBB Genel Başkanı Nezir Karayün ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Bahçekent Gazetesi imtiyaz sahibi Ercan Kutlu, Yörem Gazetesi imtiyaz sahibi Aytül Özyıldırım, Yörem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Özyıldırım, Marmaranın Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi Sabahattin Acar ve Zeyna Gazetesi imtiyaz sahibi Filiz Özsoy ile bir araya geldi. Genel Başkan Karayün’e tablo hediye eden Günaydın, doğum günü olması münasebetiyle Aytül Özyıldırım’a çiçek takdim etti.

Sosyal Medya Yerel Basını Etkiliyor

Yerel basının yaşadığı zorlu sürecin farkında olduğunu söyleyen ve ekonomik krizin yaza kadar atlatılacağını düşünen Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın; “Yerel basının olumsuz etkilenmesinde sosyal medyanın da payının olduğunu düşünüyorum. Her geçen gün gelişen teknolojiyle beraber son yıllarda yaşanan pandemi ve ekonomik kriz gibi nedenlerden dolayı yerel basının ayakta durmakta zorlandığını görüyor ve biliyoruz. Yerel basına sadece siyasiler değil o bölgenin esnafının da hatta o bölgede yaşayan herkesin ihtiyacı olduğunu bu yüzden yerel basının her zaman desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yaza Hayatın Ucuzlayacağını Düşünüyorum

Hayat şartları çok zorlaştı. Tüm dünyayı etkileyen pandemiyle başlayıp Rusya Ukrayna savaşıyla devam eden bir ekonomik kriz içerisindeyiz ama ben yazdan sonra her şeyin düzeleceğine inanıyorum. Yaza hayatın daha da ucuzlayacağını düşünüyorum” dedi.

Çalık İBB Olmasa Hizmet Edemez

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın çalışmalarını değerlendiren Günaydın; Çalık’ın çalışmalarını yeterli bulmuyorum. Arkasında İBB desteği olmasa Beylikdüzü’ne hizmet edemez. Beylikdüzü’nde yollar çok kötü, herkes görüyor bunları. Vatandaşın çoğunda araç var, hepside giriyor o çukurlara ve belediye başkanının nasıl çalıştığını onlar da biliyor.  Alt yapıyı Büyükşehir yaptı ve Büyükşehirde biliyorsunuz meclis bizde. Ekrem beyin vatandaşın lehine getirdiği hangi hizmete hayır dedik?” dedi.


HABERLER 8.04.2022 16:48:00 1798 0
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.