TYBB Edirne Şubesi, Dinar’a Plaket Takdim Edecek

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi, Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar’a Edirne’nin tanıtımına sağladığı katkılardan dolayı bir plaket takdim edecek.

TYBB Edirne Şubesi, Dinar’a Plaket Takdim Edecek

TYBB Edirne Şubesi 23 Ekim’de Bahri Dinar’a Plaket Takdim Edecek

Şube Başkanı Erdoğan Demir, “Yönetim kurulumuzun aldığı bu karar gereği, Sayın Dinar’ın plaketini 23 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’de Tarihi Bahri Bey Ciğercisi’nde kendisine takdim edeceğiz. Edirne’nin tanıtımı konusunda gerek ulusal gerekse uluslararası önemli katkıları olan Bahri Dinar’a tüm Edirne adına teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz” dedi.

HABERLER 22.10.2021 19:03:59 2231 0
Perşembe 17.8 ° / 7.6 °